Mahkeme çıkışı taraflar birbirine girdi: 5 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2010 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'nin Yığılca ilçesinde namus meselesi yüzünden mahkemelik olan iki aile mahkeme çıkışı birbirine saldırdı. Çıkan kavgada 5 kişi bıçak ve silahla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Düzce'nin Yığılca ilçesi Hacı Yeri köyünde ikamet eden Yapar ve Alkan aileleri, namus meselesi yüzünden mahkemelik oldu. Yığılca Adliyesi'nde görülen davaya gelen taraflar mahkeme çıkışı birbirine girdi.

Taraflardan Durdu Alkan (35) elindeki ekmek bıçağıyla Seyfettin Yapar (39)'ı bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Seyfettin Yapar, üstünde bulunan silahla ateş etmeye başladı. Seyfettin Yapar'ın silahından çıkan kurşunlardan biri konu ile alakası olmayan ve olay yerinden uzakta bulunan Ahmet Akduman (53 isimli vatandaşın sol dizinin üstüne saplandı.

Kavga esnasında Durdu Alkan'ın babası olduğu öğrenilen Asım Alkan (65) bıçakla yaralanırken, Erol Yapar isimli bir vatandaş bacağından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber