ABD'li öğretmen emniyeti birbirine kattı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2010 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ARACINI tescil ettirmek için geldiği Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde evrakta eksik olduğu için işlemleri yapılmayan ABD'li Jayson Edward Thomas gişe camlarını kırdı. Kırılan camlar gişedeki Polis Memuru Halil Şen'i yaraladı.

Şişli'de özel bir kursta İngilizce öğretmenliği yapan 41 yaşındaki Jayson Edward Thomas, dün saat 16.00 sıralarında, ülkesinden getirdiği oomobiline Türkiye'de yaşayan yabancılara tanınan misafir plaka uygulamasından yararlanmak için Gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Jayson Edward Thomas, gümrükten geçirdiği otomobilinin evraklarını Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ndeki görevli polis memuruna uzattı. Ancak görevli polis, Jayson Edward Thomas'a evrakları eksik olduğu için işlem yapılamayacağını söyledi.

İddiaya göre sinirlenen Jayson Edward Thomas, ?Ben Amerikalıyım. İşlemlerimi yapmak zorundasınız? diye İngilizce bağırdı. Orada bulunan polis memurlarının teskin etmeye çalıştığı Jayson Edward Thomas, gişelerin camlarına vurdu. Alnında ve burnunda derin kesikler oluşan gişedeki polis Halil Şen, bir ekip aracı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zorla durdurulan Jayson Edward Thomas gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Uzun boylu ve yapılı olan Jayson Edward Thomas ekip aracına zor sığdı. Jayson Edward Thomas, görevli memuru yaralamak ve devlet malına zarar vermek suçlamasıyla İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan Jayson Edward Thomas serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber