TOKİ Yozgat'ta bin daire daha yapacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2010 13:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Belediye Başkanı Yusuf Başer, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yozgat'ta 84 ve 48 metrekarelik bin daire yapılacağını söyledi.

Başkan Başer, Yozgat'ta TOKİ tarafından yapılan dairelere gerek dar gelirli, gerekse diğer vatandaşların yoğun talebi olduğunu belirterek, "Ekonomik olmasından dolayı en çok talebi küçük daireler görüyor. Şu anda inşaatı devam eden 84 metrekarelik konutlara büyük ilgi olmuş, kura yöntemiyle kişi belirlenmişti. Bozok Üniversitesi ve Yozgat'ımızın hızla gelişimini sürdürmesi, ilimizin konut ihtiyacının da karşılanması amacıyla belediye olarak TOKİ'ye yeni konutlar için müracaatta bulunduk." dedi.

Güzergâh olarak yeni konutların Kapalı Cezaevi yakınlarında bulunan 84 bin metrekarelik alana yapılmasının planlandığını ifade eden Başkan Başer, "Buraya 84 ve 48 metre olmak üzere iki farklı konut yapılması için TOKİ'ye talepte bulunduk, talebimiz kabul edildi. Şuanda proje çalışmaları var. İnşallah yakın bir zamanda buranın temeli atılır. İnşaatların sürdüğü toplu konut alanına yine 1+1 şeklinde 48 metrekarelik 500 adet konutun ihalesi yapıldı. Uygun ödeme koşulları ile vatandaşlarımızın tercihine sunulacak." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber