Tarih öğretmeni 23 gündür kayıp

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Şubat 2010 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'ndeki bir lisede tarih öğretmeni olarak görev yapan 45 yaşındaki Nuh Sevinç'ten, 23 gündür haber alınamıyor.

Acıpayam Anadolu Ticaret Lisesi Tarih öğretmeni Nuh Sevinç, geçen 25 Ocak'ta, okula gitmek üzere 20 ZN 203 plakalı otomobili ile Lozan Caddesi 1652 Sokak'taki evinden ayrıldı. Ancak, evli ve 2 çocuk babası Sevinç, akşam evine dönmeyince, Denizli Devlet Hastanesi'nde çalışan hemşire eşi 40 yaşındaki Şerife Sevinç durumu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirerek, kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, 23 yıllık öğretmen Nuh Sevinç'in otomobilini Çamlık Mahallesi'nde terkedilmiş olarak buldu. Eğitim- İş Sendikası Denizli Şubesi de günlerdir kayıp olan Sevinç'in fotoğrafını diğer üyelerine dağıtarak arama çalışmalarına destek verdi.

Eğitim- İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir, ?Üyemiz Nuh Sevinç'in hayatından endişe ediyoruz. Ailesiyle birlikte sendikamız da izini bulmaya çalışıyor. Polis şu ana kadar izine rastlamadı. Nuh Sevinç'i görenlerin yerini polise bildirmelerini istiyoruz? dedi.

Polis, öğretmeni bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber