Gaz bombası okula düştü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2010 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de dün terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümünü bahane ederek gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Göstericileri dağıtmak için polisin attığı gaz bombası, okul bahçesinde tenefüste olan öğrencilerin arasına düştü. Gazdan etkilenen öğrencileri öğretmenleri hemen sınıflara aldı.

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanak Türkiye'ye getirilişinin 11'inci yıldönümünü bahane eden gruplar dün yine olay çıkardı. Keklikpınar ve Medrese mahallelerinde yola barikat kurup slogan atan göstericilere polis dağılmaları yönünde uyarı yaptı. Göstericilerin, taş ve molotofla saldırması üzerine, polis gaz bombasıyla müdahale etti.

Bir grup gösterici polise taş atmayı sürdürüken, bazı göstericiler de Medrese Mahallesi'nde bulunan TOBB İlköğretim Okulu'nun arkasına doğru kaçtı. Bu sırada polisin göstericilere attığı gaz bombası okulun bahçesine düştü. Gazdan, tenefüste olan öğrencilerin birçoğu etkilendi. Panik halinde okula girip kapıyı kapatan öğrencilere ilk müdahaleyi öğretmenleri yaptı.

Polis, ara sokaklara kaçarak dağılan göstecileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber