Mühür basmayan muhtarı dövdüler

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Mart 2010 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da 3 kardeş, köyde bulunan Hazine arazisini kiralamak için yaptığı başvuru evraklarına mühür basmadığı öne sürülen köy muhtarı, 38 yaşındaki Mehmet Baytemur'u tekme tokat dövüp, hastanelik etti.

Merkeze bağlı Üçkuyu Köyü'nde çiftçilik yaparak yaşayan 34 yaşındaki Hasan Koyunlu, ev yaptırmak istediği Hazine arazisini kiralamak istedi. Bunun için gerekli evrakları hazırlayan Koyunlu, akşam saatlerinde evraklarını Köy Muhtarı Mehmet Baytemur'a götürerek mühürlemesini istedi. Ancak muhtar Baytemur, bilinmeyen nedenle tartıştığı Koyunlu'nun evrakları onaylamadı.

Muhtarın tutumuna sinirlenen Hasan Koyunlu daha sonra yanına aldığı kardeşleri Yılmaz ve Mustafa ile birlikte yeniden muhtar Baytemur'un yanına geldi. Koyunlu kardeşler, kendilerine yine olumsuz yanıt vererek yanından kovan muhtara saldırmaya başladı. Tekme- tokat darbeleriyle kanlar içerisinde kalan muhtar Baytemur, köylülerin araya girmesiyle kurtarıldı. Kavga ihbarı üzerine köye gelen jandarmalar, Hasan, Yılmaz ve Mustafa Koyunlu kardeşleri gözaltına alırken, yaralanan muhtar Mehmet Baytemur tedavi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber