Okulda öğrenci kavgası: 3 yaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mart 2010 16:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ANTALYA'da bir ilköğretim okulunda teneffüs sırasında öğrenciler arasında çıkan tartışma, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda, 3 öğrenci bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Arkadaşları ile birlikte teneffüste yemek yiyen 8'nci sınıf öğrencileri Ali G., Kazım K. ve Müslüm Ç., yanlarına gelen birkaç öğrenci ile tartışmaya başladı. Aralarında daha önce de kavga ettikleri öğrenilen çocuklar, öğretmenlerin gözü önünde yine kavgaya tutuştu. Kalabalık içinde bulunan yine 8'nci sınıf öğrencisi olan Uğur O., aniden belinden çıkardığı bıçağı rastgele sallamaya başladı. İlk bıçak darbesini Ali G. aldı. Arkadaşlarının bıçaklandığını gören Kazım K. ve Müslüm Ç., öfkeli Uğur O.'ya müdahale edince bu kez onlar da aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Arkadaşlarına yardım etmek isteyen Ali G'nin üzerine yürüyen Uğur O., 6 kez daha bıçağını savurdu. Uğur O. ve arkadaşları daha sonra olay yerinden kaçtı.

Sol koltuk altından 4, göğsünden 1, sağ koldan 1 ve sağ karın boşluğundan da 1 olmak üzere toplam 7 bıçak darbesi alan Ali G., çağırılan ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ardından gelen ikinci ambulansla Kazım K. ve arkadaşı Müslüm Ç. de aynı hastaneye götürüldü.

Kavgayı duyan veliler okula koştu. Çocuklarını okuldan alan veliler, okul yönetiminin şiddeti önlemede pasif kaldığını söyledi. Müdür ve öğretmenler ise okulda yaşanan olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Polis olay yerinden kaçan Uğur O. ve ona yardım eden arkadaşlarını kısa sürede yakalayıp polis merkezine götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber