Polisin eşine tecavüz edip, çıplak fotoğrafını çekenlere ceza yağdı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Mart 2010 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da bir polis memurunun eşine tecavüz edip, çıplak fotoğraflarını çektikleri iddiasıyla yargılanan 3 kişiden 2'si 20'şer, diğeri ise 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

9 Mayıs 2009'da meydana gelen olayda, eşi Adana Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olan 32 yaşındaki Z.E., iddiaya göre, daha önce tanıştığı mobilya imalatçısı 26 yaşındaki Murat Deniz ile Asri Mezarlık yakınlarında buluştu. Murat Deniz, iddiaya göre, kendisini bekleyen arkadaşları restoran işletmecisi 23 yaşındaki Müslüm Demirer ile oto yıkamacı 27 yaşındaki Sedat İzollu'yu da otomobile aldı. Yolda tabancasını çıkaran Murat Deniz, Z.E.'nin kafasına dayayarak çantasını alıp otomobilin arkasında oturan arkadaşlarına verdi. Sanıklar çantada bulunan 3 cep telefonu ile 200 lirayı gasp etti.

Daha sonra bir tavuk çiftliğine giden gruptan, Deniz ve Demirer, çiftlikteki bir kulübede kadına tecavüz etti. Deniz, cep telefonu kamerasıyla Z.E.'nin çıplak fotoğraflarını de çekip, ?Bu görüntüler karşılığında 5 bin lira vereceksin. Yoksa, polis kocana ve internete vereceğim? tehdidinde bulundu. Ardından, Z.E.'yi kaldığı polis lojmanlarının yakınlarında otomobilden indirdi. Z.E.'nin durumu polis memuru eşine anlatması üzerine 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?Nitelikli yağma, cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, şantaj' suçlamasıyla yargılanan 3 kişi suçlamaları kabul etmedi. Sanıklardan Murat Deniz, polis memurunun eşi Z.E. ile 3 yıldır gönül ilişkisi bulunduğunu iddia ederek, ?Arkadaşım Sedat'ın eşi hamileydi. Tanıdığım hayat kadını olup olmadığını sordu. Ben de sık sık birlikte olduğum Z.E.'yi aradım. Yanımıza geldi. 3'ümüzle birlikte ilişkiye girebileceğini söyledi. Sedat, Z.E.'yi beğenmeyip eve gitti. Sevişirken telefonu çaldı. Ekranda ?aşkım' diye yazan biriyle görüştüğünü fark ettim. Kendisine ?Hani senin tek aşkın bendim' diye bağırarak kızdım. Sonra, polis lojmanlarındaki evinin yakınına bıraktım. Zorla tecavüz etmedim, yağma yapmadım. Fotoğrafları da daha önce kendi rızasıyla çekmiştim? dedi. Diğer sanıklar da Murat Deniz'in ifadesini doğruladı. Şüpheliler, bugün yapılan karar duruşmasında da, suçsuz olduklarını söyleyip, beratlarını istedi.

Mahkeme heyetinin suçlu bulduğu sanıklardan Demirer ve Deniz 20'şer yıl, İzollu ise 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber