Polislere de ateş edince çatışmada öldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Mart 2010 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bina sahipleri ile market müdürü arasında duvar örme yüzünden çıkan anlaşmazlık polisle silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda bir kişi öldü, biri ağır 2 kişi de yaralandı. Ölen kişinin polis kurşunlarıyla can verdiği belirtildi.

Olay Gebze Mutlukent'te bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Burada faaliyet gösteren bir zincir market şubesi müdürü 38 yaşındaki Hakan Yılmaz ile Karadenizli oldukları belirtilen bina sahipleri 52 yaşındaki Ali Kemal Albayrak ve 40 yaşındaki Kenan Albayrak arasında bahçe duvarı örülmesi yüzünden anlaşmazlık çıktı. Bu sabah saatlerinde taraflar tartıştı ve iddiaya göre Albayrak kardeşler Hakan Yılmaz'ı tehdit edince o da polis çağırdı.

Bunun üzerine daha da sinirlenen Ali Kemal Albayrak, görgü tanıklarının ifadesine göre silahını çekerek Hakan Yımaz'a ateş etmeye başladı. Bu sırada olay yerine gelen polisler, Ali Kemal Albayrak'ı, yerde yaralı halde yatan Hakın Yılmaz'ı bırakması ve ateş etmemesi için uyarmasına rağmen, iddiaya göre o ateş etmeye devam etti. Polisler ise önce havaya, sonra onun ayağına ateş etti. Ali Kemal Albayrak polislere de ateş edince ekipler karşılık verdi. Polislerin kurşunlarıyla iki kardeş de yaralandı.

Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılılan yaralılardan Ali Kemal Albayrak ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan ve başından da kurşun yarası aldığı belirtilen merket müdürü Hakan Yılmaz Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kenan Albayrak'ın durumunun ise ciddi olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber