9 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2010 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sırasıyla Ekvator Büyükelçisi Augusto Alejanddo, Suudi Arabistan Yükseköğretim Bakanı Khaled Al-Anaqarı, Pakintan Ulusal Meclis Başkanı Fehmina Mırza ve Arnavutluk Parlamento Başkanı Jozefina Topallı'yı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (12.15/14.30/16.00/17.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'da Kral Faysal Vakfı tarafından verilecek 'Kral Faysal Uluslararası Ödülü'nü alacak.

Milli Eğitim Bakın Nimet Çubukçu, Başkent Öğretmenevi'nde 'Okul Destek Programı' toplantısına katılacak. Çubukçu daha sonra Emekli Öğretmen Necla Kılızbağ tarafından onarımı yaptırılan Keçiören Lisesi Spor Salonu'nun açılış törenine katılacak. (10.00/13.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Dedeman Otel'de 'Ulusal E-Kapasite Geliştirme Zirvesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'na katılacak. (10.00)

Saadet Partisi Ankara İl Gençlik Kolları, ABD Büyükelçiliği önünde ''Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı'nın ABD Temsilciler Meclisi'nde Kabulü'nü protesto edecek. (13.00)

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, EBSO'nun düzenlediği "Ege Bölgesi Organize Sanayi Bölgelerinde Çalışan Kadın İşçilerin Ekonomik ve Sosyal Verimliliklerini Destekleme Eğitimi" konulu basın toplantısına katılacak. (09.30)

Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kocabıyık, şirketin CEO'su Agah Uğur'la birlikte basının karşısına çıkacak. Kocabıyık, şirketin 2009 yılı performansı ve 2010 yılı hedeflerini kamuoyuyla paylaşacak. (10.00)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Derviş Eroğlu, Aydın Üniversitesi'nde, ''Kıbrıs'ta Müzakere Süreci ve Son Gelişmeler'' konulu konferansa katılacak. (14.00)

DİSK ve Emekli Sen Ege Bölgesi Temsilcilikleri SGK'yı protesto etmek için eylem yapacak. (12.00)

DPT Müsteşarlığı ve Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile tarafından yürütülen 'Aile Eğitimi Seferberliği' çerçevesinde Prof. Dr. Gelengül Haktanır ve Prof. Dr. İbrahim Dönmezer seminer verecek. (10.00)

Mardin'de sivil toplum örgütleri vali Hasan Duruer'e destek için açıklama yapaçak. (12.00)

SPOR

İzmir Gücü Spor Vakfı tarafından düzenlenen "İzmir'de Ayın Başarılı Futbolcusu, Teknik Direktörü ve Takımı" yarışması jüri toplantısına Şansal Büyüka, Erman Toroğlu konuşmacı olarak katılacak. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber