Yardım et! İngiltere'de dil öğren!

Haber Giriş : 12 Şubat 2005 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

18 yaş ve üzeri kişiler İngiltere'de bir yandan özürlü ya da sorunlu insanlara yardım ederken diğer yandan yabancı dillerini ilerletebiliyorlar.

Türkiye'de Kasım 2003'te HSBC Bank ile İngiltere Başkonsolosluğu'na yapılan terörist saldırıların ardından kısıtlanan ve bu program için gerekli olan ?gönüllü çalışma vizesi' yeniden verilmeye başlandı. Gençtur, CSV ( Community Services Volunteer ) adlı projesiyle 18 yaş uzeri kişileri İngiltere'ye yollamak üzere tekrar kayıt almaya başladı.

CSV projesi, yardıma ihtiyacı olan özürlü ya da sorunlu insanlara genç kuşağın gönüllü hizmet vermesini sağlıyor... CSV projesi ile İngiltere'ye gönderilecek ilk grup Mart ayında CSV yetkilileri ile görüştürülecek.

CSV projesi kapsamında hem ihtiyacı olanlara yardım edip, hem İngilizce öğrenmek isteyen gençlerde aranılan özellikler şunlar:
18 yaşını doldurmuş olmak.

Günlük konuşmaları rahat yurutebilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak.
Projenin kişiden beklediği çalışma kurallarına uyum sağlayabilmek.
Programa katılacak kişiler tam pansiyon konaklama, haftalık harçlık ( en az 30 sterlin ), haftada 2 gün izin, sağlık sigortası, uzman danışman kadrosu, 4 aylık çalışma sonunda bir hafta ücretli izinle çalışacak.
Kayıt ücreti 745 Sterlin olan program hakkında detaylı bilgiyi www.genctur.com adresinden alabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber