Keçiören Belediyesinden Cuma tatili iddiası için açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Mart 2010 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13.03.2010 tarihli İnternet haberlerinde; CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü'nün İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a yönelttiği sorudan bahisle, Keçiören Belediyesi tarafından bastırılan 2010 yılı takvimlerinde farklı bir hayat tarzı dayatma güdüsüyle hafta tatili olarak Cuma ve Cumartesi günlerinin belirtildiği iddiası yer almaktadır.

Belediyemiz adına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce 2010 yılı için bastırılan takvimlerdeki bu hata, basım ve dağıtım işlemleri tamamlandıktan sonra farkedilmiş olup, bu aşamadan itibaren dağıtım durdurulmuş, hatalı basılan takvimler toplatılmıştır. Sözkonusu takvim incelendiğinde, aylara ilişkin sayfalarda resmi tatil olarak Cumartesi ve Pazar günlerinin işaretlendiği, yalnızca genel bilgilerin yer aldığı son sayfada dizgi hatası sonucunda hafta tatilinin Cuma ve Cumartesi olarak belirtildiği görülecektir.

Bir dizgi hatasından kaynaklanan bu durumun düzeltilmesi adına, haberlerin yayımlanmasından önce, ulaşabildiğimiz hatalı takvimler toplatılmıştır.

Sonuç olarak, söz konusu durumun ?farklı bir hayat tarzı dayatma? güdüsünden değil basit bir dizgi hatasından kaynaklandığını kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber