Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Mart 2010 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre: bugün (Cuma) ülke genelinde yağış beklenmiyor. Rüzgar: doğu bölgelerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-40 km saat) olarak esecek.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 3 ila 5 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, doğu bölgelerde kuvvetli (30-40 km/saat)olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın doğu bölgelerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanbilecek olumsuzluklara (Dogalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçmaları v.b.)karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Doğu karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sıcaklıkların sıfır derecenin altında seyretmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara başta tarımsal faaliyette bulunana vatandaşlarımız olmak üzere ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde güneydoğusu çok bulutlu geçecek. Rüzgar bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat)olarak esecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-40 km/saat)olarak esecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

22 Şub, Pazartesi

23 Şub, Salı

24 Şub, Çarşamba

25 Şub, Perşembe

26 Şub, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber