Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2010 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Türk-Alman Üniversitesi kurulmasını öngören kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM Anayasa Komisyonu'nda, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Kanunu ile Milletvekili Seçimi Kanunu'nda değişiklik öngören teklifler ele alınacak.

TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Maden Kanunu'nda değişiklik öngören tasarıyı görüşecek.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, saat 14.30'da toplanarak, Devlet Yardımlarının İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı'nı görüşmek üzere toplanacak.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM İçişleri Komisyonu'nda, Yabancıların Türkiye'de İkamet ve Seyahatleri Hakkında Kanun'da değişiklik öngören kanun teklifi görüşülecek.

TBMM Dışişleri Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, bazı uluslararası düzenleme ve ikili anlaşmaların kabulünü öngören tasarıları ele alacak.

TBMM Tarım ve Orman Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, Veterinerlik Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu Tasarısı'nı görüşecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonu'nda, Kooperatifler Kanunu'nda değişiklik öngören tasarı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı ele alınacak.

TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, erken yaşta evlilikler hakkında inceleme yapılmasına dair alt komisyon raporunu yeniden görüşecek.

TBMM Kayıp Çocukları Araştırma Komisyonu, saat 13.30'da toplanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber