25 Mart 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2010 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (16.30/15.30)

Mısır'ın Ankara Büyükelçisi Abderahman Salaheldin, Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubunu sunacak. (11.30)

Başbakan Erdoğan, Rusya Federasyonu İçişleri Bakanı Raşid Nurgaliyev, Genelkurmay Başkanı Başbuğ ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i başbakanlıkta kabul edecek. (11.30/13.30/11.00)

Rusya Federasyonu İçişleri Bakanı Raşid Nurgaliyev ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ikili ve heyetler arası görüşmelerde bulunacak. Rus bakan daha sonra Polis Akademisi'ni ziyaret edecek. (09.30/16.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret ederek Anayasa değişikliği paketini anlatacak. (12.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan oluşan heyet, "Anayasa Değişiklik Paketi"ne ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere TUSKON, DİSK ve TÜSİAD'ı ziyaret edecek. (10.00/11.15/13.30)

Helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Tacettin Dergahı'ndaki kabri başında anılacak. (10.00)

Ege Baro Başkanları Anayasa değişiklik paketini değerlendirecek. (11.45)

Diyarbakır'da sokakta yaşayan ve çalıştırılan çocuklara yönelik il eylem planlarının değerlendirilmesi için çalıştay düzenlenecek. (10.00)

Yunanistan'ın bağımsızlığını ilan ettiği 25 Mart 1821 Ulusal Bağımsızlık Bayramı, ülke genelinde düzenlenecek törenlerle kutlanacak. Ülkenin tarihinde yaşadığı en ağır ekonomik krizin gölgesi altında yapılacak törenlerin sönük geçmesi bekleniyor. Törenlerde ilk defa tank, ağır silah, uçak ve helikopterler yer almayacak. Kutlamalara, Brüksel'de bulundukları için Başbakan Yorgo Papandreu ve ana muhalefet lideri Andonis Samaras katılmayacak.

Chatham House Kraliyet Uluslararası İlişkileri Enstitüsü Türkiye Masası Şefi Fadi Hakura: Anayasa değişiklikleri için geç bile kalındı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Komisyonu'nun bazı üyeleriyle bir araya gelecek.

AB liderleri Yunanistan'ın borç krizini ı konuşmak için toplanacak. İki gün sürecek zirvede, AB'nin ekonomide 2020 hedefleri de masaya yatırılacak.

KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, seçim öncesi Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Trabzonspor ile Antalyaspor ilk maçta karşı karşıya gelecek. (20.00)

Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat, seçimli olağan kurulunun oyuna sunacağı yeni yönetim listesini açıklayacak. (19.05)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber