İller Bankası görevde yükselme yönetmeliğinde değişiklik

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Mart 2010 07:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 Mart 2010 CUMARTESİResmî GazeteSayı : 27534

YÖNETMELİK

Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

İLLER BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 ? 20/11/2005 tarihli ve 25999 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan İller Bankası Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendinin (1) numaralı alt bendi, 6 ncı maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (3) numaralı alt bendi ve 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (3) numaralı alt bendinde yer alan ?APK Uzmanı,? ibarelerinden sonra gelmek üzere ?Uzman,? ibaresi eklenmiştir.

MADDE 2 ? Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde yer alan ?Personel ve İdari İşler Şube Müdürlüğü? ibaresi ?İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü? şeklinde değiştirilmiş, aynı fıkraya (f) bendinden sonra gelmek üzere aşağıdaki bent eklenmiş ve mevcut (g) bendi (ğ) bendi olarak teselsül ettirilmiştir.

?g) Uzman kadrosuna atanabilmek için;

1) Fakülte veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak,

2) Bankada Araştırmacı, Muhasebeci, Şef, Çözümleyici, Programcı, Memur, Veznedar, Bilgisayar İşletmeni veya Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrolarında en az 2 yıl hizmeti bulunmak,?

MADDE 3 ? Aynı Yönetmeliğin 13 üncü maddesinin ikinci fıkrasında, 15 inci maddesinin ikinci fıkrasının (b) bendi ile dördüncü fıkrasında, 17 ve 18 inci maddelerinin birinci fıkralarında ve 22 nci maddesinin ikinci ve dördüncü fıkralarında yer alan ?Personel ve Eğitim Dairesi? ibareleri ?İnsan Kaynakları Dairesi? şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 4 ? Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendinde yer alan ?ve APK Uzmanlığı? ibaresi ?, APK Uzmanı ve Uzmanlık? şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 5 ? Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 6 ? Bu Yönetmelik hükümlerini İller Bankası Genel Müdürü yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber