Bürokrat baskınını yalanladı: Ziyaret ettim

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 01 Nisan 2010 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Milletvekili bürokratın odasını bastı, üç memur yaralandı..." Haber, Hürriyet gazetesi'nden. O milletvekili, AK Partili Ramazan Başak. Başak, "Odayı basmadım, ziyaret ettim" dedi; yaşanan tartışmayı da karı koca kavgasına benzetti. Başak, bürokratlardan da şikayetçiydi: "Bazen ideolojik davranıyorlar, en kötü huyum haksızlığa gelememem."

Ve bu da oldu...

Bir milletvekili bürokratla kavga etti, bunu da karı koca kavgasına benzetti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak, sözünü ettiği kavgayı Tarım Bakanlığı bürokratı Gürsel Küsek ile yaşadı.

Hürriyet gazetesi, "Mmilletvekili bürokratın odasını bastı" manşetiyle duyurdu. Ama Ramazan Başak'a göre "basma"dı, ziyaret etti.

Başak, Tarım Bakanlığı Toprak Reformu Genel Müdürlüğü'ne bağlı Daire Başkanı Gürsel Küsek'in yanına gidişini "ziyaret" olarak niteledi.

Ramazan Başak, 6 aydır bir vatandaşın sorununu iletmek için aradığını, telefonlarına dönmemesi üzerine danışmanını gönderdiğini söyledi.

AK Partili Başak, vatandaşın sorununun çözüldügünü bürokratların da özür dilediğini anlattı; "Büyütülecek bir olay değil" dedi.

Ama Başak, bürokratlardan da şikayetçiydi: "Hani davul bizim boynumuzda tokmak başka ellerde ya. Bakan arkadaşlar da bürokratlar üzerinde etkisini artırmalı. Kötü huyum var, haksızlığa gelemem."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber