Ankara'da, kaza'ya müdahale eden polise araç çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2010 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da trafik kazasına müdahale etmek isteyen trafik polisine araç çarptı. Ayağı kırılan polis 112 görevlilerince hastaneye kaldırıldı.

Ankara-Konya yolu Oğulbey mevkiinde bir aracın yolda başıboş gezen köpeğe çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Olay yerine gelen polisler, yol önlemi almak için duba dizerken Konya istikametinden Ankara istikametine hızla giden 06 YKE 42 plakalı araç, önce duba dizen polise, ardından polis aracına çarpıp takla attı. Meydana gelen kaza sonrası polis memurunun ayağı kırılırken kazaya sebebiyet veren aracın şoförü ise yaralandı.

Öğrenilen bilgiye göre 06 BP 0365 plakalı aracın sahibi Ankara istikametine doğru ilerlerken yolda aniden çıkan köpeğe çarptı. Köpeğe çarpan aracın şoförü, kazayı belgeleyip kaskoya iletmek amacıyla trafik polisi çağırdı.

Yolda önlem almak için duba dizen trafik polisine, Konya istikametinden Ankara istikametine hızla giden 06 YKE 42 plakalı araç çarptı. Polise çarptıktan sonra bir de polis aracına çarpan araç takla atarak ancak durabildi.

Kaza sonrası duba dizmek isteyen polisin ayağı kırılırken kazaya sebebiyet veren araç sahibi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ayağı kırılan polise ilk müdahaleyi meslektaşları yaparken olay yerine gelen 112 ekipleri kırılan bacağı sarıp polis memurunu hastaneye kaldırıldı. Köpeğe çarpan aracın sahibi ise şaşkın bir şeklide polis memurunun sorularını cevapladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber