Başkan makamında dayak attı iddiası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2010 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un makamında bir kişiyi dövdüğü iddia edildi. Ok ise iddiaları yalanladı.

İddiaya göre Başkan Ok, yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan Rahmi Göçer'i makamına çağırdı. Göçer'in bugünkü köşesinde yazdığı bir yazı nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Göçer'in Başkan Ok, tarafından darp edildiği iddia edildi. Yüzünde morluklar oluşan ve gözü şişen Göçer, olayın ardından Balıkesir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Göçer hastaneye yatırıldı.

Olay saat 17.30 sularında Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un makamında gerçekleşti. Yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan, aynı zamanda eski İtfaiye Müdürü ve Kamu-Sen İl Başkanı olan Rahmi Göçer, bugünkü köşe yazısında Kamu-Sen İl Başkanı Hüseyin Yurdakul'un Balıkesir'in Dursunbey ilçesine tayin edilmesi ile ilgili bir yazı yazdı. Yazısında Hüseyin Yurdakul'un tayin olayında İsmail Ok'un sorumlu olduğunu ileri süren Göçer, İsmail Ok tarafından belediye binasına çağrıldı. Belediye binasına giden Göçer, İsmail Ok ile makamında tartıştı. Çıkan tartışmada Göçer, Ok, tarafından darp edildiğini iddia etti.

Belediye Başkanı İsmail Ok ise Rahmi Göçer'in bugün makamına geldiğini, ancak kendisinin kimseyi dövmediğini söyledi. Ok, iddialar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Rahmi Göçer'in makamına geldiğini ve içeri girmek istediğini belirten Ok, "Bu sırada makamımda misafirlerim vardı. Göçer, içeri girmek istemiş. Koruma arkadaşlar ise benim müsait olmadığımı kendisine söylemişler. Ancak uyarılara rağmen zorla içeri girmek istemiş. Bu sırada çıkan arbedede Rahmi Göçer kafasını kapıya vurmuş. Benim dövmem söz konusu değil." dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber