Öğrenciye duvar boyatan müdür istifa etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2010 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Torbalı ilçesinde, okul duvarlarını kirlettikleri gerekçesi ile öğrencilere duvarları boyama cezası verdiği iddia edilen okul müdürü görevinden istifa etti.

İzmir Torbalı'da 7. sınıf öğrencilerine okulda top oynarken duvarları kirlettikleri gerekçesiyle ceza verip okul duvarlarını boyattığı öne sürülen Kazımpaşa İlköğretim Okulu Müdürü N.Ç., görevinden istifa etti. Cezayla ilgili haberler üzerine İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ragıp Üye, Torbalı Kaymakamı Zeki Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu, inceleme başlattıklarını ve gerekirse soruşturma açılabileceklerini ifade ederek, "Yaşanan olay karşısında gereken ne ise o yapılacaktır" dedi.

Yaşanan durumu gündeme taşıyan gazetecileri tehdit ettiği ileri sürülen N.Ç., istifa dilekçesini Torbalı Kaymakamlığı'na sundu. Yaptığı basın açıklamasında gazetecileri suçlayan ifadeler kullanan N.Ç., haksızlığa uğradığını iddia etti. Geçici görevlendirme ile geldiği Torbalı'da 6 ay müdürlük yapması öngörülen N.Ç., görev süresinin dolmamasına karşın Kent Arşivi ve Kazımpaşa İlköğretim Okulu'ndaki müdürlük görevinden istifa ettiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber