Muşta ile saldırdığı polisin burnunu kırdı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Nisan 2010 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'da yol kenarında tuvalet ihtiyacını gideren C.A. (25) endisini uyaran polis memuru A.K.'ye demir muşta ile saldırarak burnunu kırdı. Kısa süre sonra polisler tarafından yakalanan ve 1.20 promoil alkollü olduğu belirlenen işsiz C.A. görevli memura mukavamet suçundan tutuklandı.

100'ncü Mahallesi Eski Sanayi Sitesi çevresinde tek başına devriye görevi yapan sivil polis memuru A.K., önceki gece bir oto tamirhanesinin önünde tuvalet ihtiyacını gideren C.A.'yı sözlü olarak uyardı. C.A. kimliğini göstererek kendisini uyaran polis memuruna demir muşta ile saldırdı ve daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Yüzü kanlar içinde kalan polis memuru A.K., polis haber merkezini arayarak kendisine saldıran C.A.'nın kaçtığı otomobilin plakasını verdi. Kısa süre sonra ise ekipler tarafnıdan C.A. yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen C.A.'nın 1.20 promil alkollü olduğu belirlendi. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen C.A. ?görevli memura mukavemet' suçlamasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Aldığı darbe sonrası burnu kırılan polis memuru A.K. ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber