Sakarya'da lise öğrencisinden iki gündür haber alınamıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2010 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, 'okula gidiyorum' diye evden ayrılan lise üçüncü sınıf öğrencisi Okan Kayhan'dan iki gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Akyazı Endüstri Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Kayhan, önceki gün 'okula gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Çocuklarının eve gelmemesi üzerine Kayhan ailesi, durumu Akyazı Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Yeni Mahalle'de yaşayan baba Fethi Kayhan, 'okula gidiyorum' diye evden ayrılan oğlundan iki gündür haber alamadıklarını belirterek, "Evimiz, okulun 100 metre uzağında. Öğlen yemeğine gelmiş ve tekrar okula gitmiş. Annesi camdan okula kadar gittiğini görmüş. Evde herhangi bir sorunumuz da yok. Fakat zaman zaman okula gitmeyerek devamsızlık yaptığını biliyoruz. Bu konuda kendisiyle oturup konuşmuştuk. İlk defa bu şekilde ortadan kayboldu." dedi.

Akrabalarının da yardımıyla, oğlunu gidebileceği yerlerde aradıklarını, ancak bir sonuç alamadıklarını ifade eden Kayhan, dıurumu polise bildirdiklerini kaydetti. Oğlunun bir an önce eve dönmesini bekleyen baba Kayhan, oğlunu görenlerin polise bildirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber