Bakana yumruk atan öğretmen çıktı / Video

Haber Giriş : 19 Nisan 2010 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şırnak'taki silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze töreninde bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yüzüne aldığı darbeyle yaralanan Bakan Yıldız, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Bakan Yıldız'a yumruklu saldırıyı yapan kişinin beden eğitimi öğretmeni olduğu ve olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

YÜZÜNE DARBE ALDI

Yıldız'ın yüzüne darbe aldığı, gözlüğünün yüzünü çizdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.




YILDIZ'IN NAZAR KEMİĞİNDE HAFİF KIRIK

KAYSERİ - Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güven, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yapılan muayenesine ilişkin, ''İlk muayenede burunda hafif bir kesi vardı. Burun üzerinde dikiş atıldı. Kanaması kontrol altına alındı. Tomografiye alındı. Burnunda 'nazar kemiği' denilen kemikte hafif bir kırık var. Ayrıca müdahaleye gerek yok'' dedi.

YILDIZ TABURCU EDİLDİ

- Kayseri'de yumruklu saldırıya uğrayan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, taburcu edildi.

SALDIRGAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ

- AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumrukla saldıran kişinin Endüstri Meslek Lisesinde beden eğitimi öğretmeni olduğunu söyledi.

Öksüzkaya, saldırganın öğretmen olduğu iddialarıyla ilgili ''Saldırganın öğretmen olduğu bilgisi doğru. Endüstri Meslek Lisesinde beden eğitimi öğretmeni Şahin Ş. olduğu bilgisini emniyetçilerden öğrendik'' diye konuştu.

Öksüzkaya, saldırı anında Bakan Yıldız'ın yanında bulunduğunu belirterek, saldırı nedeniyle Yıldız'ın gözlük camının temas ettiği yerlerde oluşan çizikler dolayısıyla kanama olduğunu söyledi.

Yıldız'ın saldırı sonrasında ambulansla hastaneye götürüldüğünü hatırlatan Öksüzkaya, ''Hastanede kanayan yerlere operasyon yapıldı ve kanama durduruldu. Şu anda emar çekiliyor'' dedi.

ERDOĞAN YILDIZ'A SALDIRIYA İLİŞKİN BİLGİ ALDI

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Kayseri'deki şehit cenazesi sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğramasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Beşir Atalay'dan bilgi aldı.

Erdoğan, İçişleri Bakanı Atalay'ı telefonla arayarak son durumu öğrendi.

GÜL BAKAN YILDIZ'I ARADI

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'deki şehit cenazesi sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi telefonla aradı.

Gül, Bakan Yıldız ve Vali Bilici ile görüşerek son duruma ilişkin bilgi aldı.

Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

AA - DHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber