Öğretim üyesi evinde ölü bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2010 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ateş, evinde ölü bulundu.

Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi Yalçınkent sitesinde oturan Ateş'in (58), telefonlara cevap vermemesi üzerine eşi ve oğlu durumu SÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüdaverdi Erer'e bildirdi.

Ateş'in evine giden ve apartman görevlisinin yardımıyla eve giren Erer ve fakülteden iki arkadaşı, Ateş'i hareketsiz halde buldu.

Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ?Ateş'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini? belirledi.

Ateş'in cesedi Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

25 yıllık arkadaşını kaybettiği için üzgün olduğunu ifade eden Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feridun Öztürk, Ateş'in daha önce anjiyo olduğunu ve kalbine stent takıldığını kaydetti.

Ateş'in koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten öğretim görevlileri, ?TOKİ'de de evi vardı. Muhtemelen Fenerbahçe-Beşiktaş maçını rahat izlemek için buradaki evine gelmiş. Arkadaşlar eve geldiğinde, Turkcell Süper Lig'in maç yayın haklarını elinde bulunduran şifreli kanalın açık olduğunu görmüşler? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber