Polis, 'dur' ihtarına uymayarak silah çeken şahsı ayağından vurdu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2010 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de dur ihtarına uymayarak kaçan ve kaçarken de silah çeken şahıs, polis tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı şahıs, yine polisler tarafından olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, aralarında, narkotik polisleri tarafından aranan şahıslardan olan Vahit A.'nın 3 kişi ile birlikte ellerindeki bir bisküvi kutusu ile Siteler Mahallesi civarında dolaştığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Polis, verilen eşgallerden hareket ederek, şahıslardan Vahit A.'yı (28) 160'ıncı caddede üzerindeki bir iş yeri önünde görerek 'dur' ihtarında bulundu. Vahit A.'nın kaçması üzerine polisler havaya ateş açtı.

İddiya göre, Vahit A.'nın 'dur' ihtarına rağmen kaçmayı sürdürmesi ve üzerindeki silahı çekmesi üzerine polisler, Vahit A.'yı sol ayağından yaralayarak etkisiz hale getirdi. Yerde yatan Vahit A., polisler tarafından olay yerine gelen ambulansa bindirilerek tedavi için Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmadığı bildirilen Vahit A.'nın, narkotik polisleri tarafından arandığı öğrenildi.

Olay yerindeki silah ise yapılan incelemenin ardından polis merkezine götürüldü. Polis, Vahit A.'nın yanında bulunduğu iddia edilen diğer 3 kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber