Hava sıcaklıkları artıyor - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Mayıs 2010 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimleri ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle batı ve kuzeybatı, Marmara ile Ülkemizin doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgütültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber