Öğrenci servisi kaza yaptı: 3 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2010 21:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Alaşehir çevre yolu Üzümlü kavşağında saat 17.30 sularında Özel

Deniz Etüt Merkezi'nde etüt sonrası servis aracıyla evlerine dağıtılan öğrenciler

Üzümlü kavşağında kazaya maruz kaldı.

Erkan Altun yönetimindeki 45 ZZ 069 plakalı tuğla yüklü kamyon, Deniz Sanioğlu yönetimindeki 45 Z 2776 plakalı öğrenci servis minübüsüne çarptı. Çapma sonunda minübüsün sağ tarafı tamamen çöktü. Minibüste bulunan 19 Mayıs İlköğretim Okulu öğrencileri Sudenur Özbakkal (7), Dilşah Demir (8), Serrah Sıkılı (7) yaralandı. Durumu ağır olan ikinci sınıf öğrencisi Dilşah Demir, Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken diğer öğrenciler Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Sürücüler ayakta

tedavi edildikten sonra polis tarafından gözlem altına alındılar. Öğrencilerin çoğu dağıtıldıktan sonra kaza olması daha büyük bir faciayı önledi.

Alaşehir Milli Eğitim Müdürü Celalettin Tığ, "İddialara göre kamyon kırmızı ışıkta geçmiş. Servis aracına çarpmış. Allah'tan diğer öğrenciler daha önce evlerine bırakılmış. Öğrendiğimize göre aynı kavşakta daha önce de bu tür birçok kaza olmuş. Öğrencilerimizden birisi Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 2 öğrencimizin durumu iyi, inşallah Salihli'ye sevk edilen öğrencimiz de sağlığına kavuşur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber