Tören alınında öğretmene dayak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2010 22:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü ve Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında bir öğretmenin öğrenciler tarafından dövüldüğü iddia edildi.

Atatürk Bulvarı'nda yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarından dönen bir lisenin bando takımının başında görevli öğretmen Ercan Ö., bando takımının arasından geçmek isteyen 2-3 kişilik öğrenci grubunu uyardı. Bunun üzerine, öğrencilerden biri öğretmeni darp etti. Olayın ardından öğrenciler kaçarken, Ercan Ö., İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu.

Polis merkezine giden İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşananlar nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, ?19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını dün ve bugün coşkuyla kutladık. Ancak meydana gelen bu olay bizleri üzmüştür. Henüz 17 yaşında olan bir kişinin bir öğretmene bu şekilde davranması kabul edilebilecek bir davranış değildir. Bu bağlamda biz şikâyetimizi belirttik. Olayla ilgili inceleme devam ediyor? dedi. Olayla ilgili olarak 17 yaşındaki M.Ş. yakalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber