Nöbetteki asker göğsünden vurulmuş halde bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2010 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asker, nöbette intihar etmiş

Edirne'nin Enez ilçesinde nöbet tuttuğu bölgede ateşli silahla göğsünden ağır yaralanmış vaziyette bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden askerin intihar ettiği öğrenildi.

SAAT: 23:06 ASKER İNTİHAR ETMİŞ

Edirne'nin Enez ilçesinde nöbet tuttuğu bölgede ateşli silahla göğsünden ağır yaralanmış vaziyette bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden askerin intihar ettiği öğrenildi.

Enez 1. Hudut Taburu 2. Piyade Bölüğü'nde görevli Mithat Özer (20) Meriç Nehri boyuna, nöbet değişimine gelen askerler tarafından ateşli silahla göğsünden vurulmuş olarak bulunmuş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde de hayatını kaybetmişti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinden gelen askeri savcı gözetiminde yapılan otopside, Mitat Özer'in G-3 tüfeği ile kalbinin üzerine bir el ateş ederek intihar ettiği kaydedildi.

Mitat Özer'in cenazesi ailesine teslim edilmek üzere Mersin'in Toroslar ilçesine gönderildi.

HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL, CİHAN

SAAT: 21:09 ASKER NÖBET YERİNDE ÖLÜ BULUNDU

Edirne'nin Enez ilçesinde vatani görevini yapan bir asker nöbet değişimine gelen askerler tarafından ateşli silahla göğsünden vurulmuş olarak bulundu.

Ağır yaralanan asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Mersin ili Toroslar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve vatani görevini Enez'de yapan Mithat Özer (20) isimli er, Meriç Nehri boyunda nöbet tuttuğu esnada, nöbet değişimine gelen diğer askerler tarafından ateşli silahla kalp hizasından vurulmuş olarak bulundu. Durumu ağır olan Özer, askeri bir araçla Enez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Mithat Özer, burada yapılan müdahalenin ardından 112 Hızır Acil Ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Özer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mithat Özer'in cesedi otopsi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu. Özer'in kimin tarafından vurulduğu Gelibolu'dan gelecek askeri savcının otopsisi sonrası netlik kazanacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber