2 bin 500 okul müdürüne enerji verimliliği eğitimi verilecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2010 09:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Türkiye Enerji Verimliliği Meclisi Kurucu Üyesi olan Mimar ve Mühendisler Grubu'nun organize ettiği "Enerji Verimliliği Bilinçlendirme Paneli" Haliç Kongre Merkezi'nde (Sütlüce) gerçekleştirilecek.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Enerji A.Ş. işbirliği ile düzenlenen program ile İstanbul'da görevli 2500 okul müdürüne ''Enerji Verimliliği Bilinçlendirme Eğitimi'' verilecek, enerji verimliliği ile ilgili faliyet gösteren firmalar ürünlerini tanıtacak.

Yaklaşık 3 bin davetlinin katılacağı programa Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İstanbul Valisi H.Avni Mutlu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş da katılacak.

Açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun yapacağı seminerde dünyanın önde gelen termodinamikçisi Prof. Dr. Yunus Çengel "Dünyada ve Türkiye'de Enerjiye Genel Bakış"konulu bir sunum ve Enerji İşleri Etüt İdaresi Genel Müdür Yrd. Erdal Çalıkoğlu "Türkiye'nin Enerji Verimliliği Stratejisi" sunum yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdür Yrd. Hüseyin Acır, "MEB'in Enerji Verimliliği Mevzuatı ve Stratejisi" üzerine konuşma yapacağı panelde Ankara İl MEB Müdürlüğü'nden Yıldırım Özkaya "Okullarda Enerji Verimliliği Uygulama Örnekleri"ni anlatacak. Etkinlik İstanbul MEB Müdürü Dr. Muammer Yıydı'ın kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.

Program: 27 Mayıs 2010 Perşembe günü 13:00-17:00 saatleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde (Sütlüce)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber