Erzincan'da Ergenokon kazısı sona erdi - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2010 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'daki ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında, bir et entegre tesisinde dün başlatılan ve bu sabah yeniden devam edilen kazıya son verildi. Kazılarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Erzincan-Çağlayan kara yolunun 5. kilometresindeki et entegre tesisinde, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında dün sabah başlatılan arama çalışmalarında 5 ayrı bölgede yapılan kazı çalışmalarına akşam ara verildi.

Sabah saatlerinde söz konusu tesise ait 120 dönümlük arazi içerisinde polis ve jandarma gözetiminde iş makinesiyle yapılan kazı çalışmalarına, İl Özel İdaresine ait iş makinesi ve kamyonun bölgeye gelmesiyle birlikte yeniden başlandı. Bu çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmazken kazılara son verildi.


KAZI ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Erzincan'daki ?Ergenekon? soruşturması kapsamında, bir et entegre tesisinde dün başlatılan ve akşam saatlerinde ara verilen kazı çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Erzincan-Çağlayan kara yolunun 5. kilometresindeki et entegre tesisinde, ?Ergenekon? soruşturması kapsamında dün sabah başlatılan arama çalışmalarında 5 ayrı bölgede yapılan kazı çalışmalarına akşam ara verildi.

Söz konusu tesise ait 120 dönümlük arazi içerisinde polis ve jandarma gözetiminde iş makinesiyle yapılan kazı çalışmalarına, İl Özel İdaresine ait iş makinesi ve kamyonun bölgeye gelmesiyle birlikte yeniden başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber