Anaokulunda akıl almaz ölüm

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mayıs 2010 20:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İZMİR'in Çiğli İlçesi'ndeki Kıds Anaokulu'nda görevli olan Selda Ergün, çeşmelerin bulunduğu bölümde temizlik yaptığı sırada yaklaşık 1.5 metre yüksekliğinde, onlarca kilogram ağırlığındaki mermer bloğun altında kalarak hayatını kaybetti

Eşinden ayrıldıktan sonra ilköğretim okuluna devam eden 7 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan 29 yaşındaki Selda Ergün, 5 ay öncede anaokulunda temizlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Kıds Anaokulu'nun bahçesindeki çeşmenin bulunduğu bölgede temizlik yapan Selda Ergün'ün başına bu sırada duvara monte edilmiş, yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki ve onlarca kilogram ağırlığındaki mermer blok düştü. Bir anda kanlar içerisinde yere yığılan Ergün, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında okulda eğitim gören öğrencilerin bu bölümde bulunmaması ise olası bir faciayı önledi. Nöbetci savcının incelemesinin ardından Selda Ergün'ün cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN TORUNU DA AYNI OKULDAYDI

Acı olayın duyulması öğrenci ve velileri de şoke etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun torunu Duru Nadir'in de bir ay öncesine kadar aynı okula devam ettiği öğrenildi. Anaokulunun sahibi Metin Bayındırlı ise, yaşananın temizlik sırasında meydana gelen iş kazası olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber