İşitme engelli öğrencisini hamile bıraktı, ?kaza olmuş' dedi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2010 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da öğretmen olarak görev yaptığı özel rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören 17 yaşındaki kız öğrencisine tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 65 yaşındaki N.S., ?A.Ö. ile iki kez rızasıyla seviştik. Cinsel ilişkiye girmedim. Hamile kalması ise bir kaza sonucu olmuştur. Nasıl olduğunu anlayamadım? dedi.

Merkez Karatay İlçesi'ndeki özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören işitme engelli A.Ö.'nün karnının büyümesi üzerine ailesi 3 ay önce kızlarını hastaneye götürdü. Burada yapılan doktor kontrolünde A.Ö.'nün 4 aylık hamile olduğu, ancak kızlık zarının zarar görmediği tesbit edildi. A.Ö.'nün öğretmeni N.S.'yi göstermesi üzerine aile, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Evli ve 3 çocuk babası N.S. de ?çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Yaklaşık 3 aydır tutuklu olan N.S.'nin yargılanmasına Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya A.Ö. ve yakınları ile sanık ve davacının avukatları katıldı. N.S. savunmasında, ?A.Ö. ile iki kez rızasıyla seviştik. Ben A.Ö. ile cinsel ilişkiye girmedim. Hamile kalması ise bir kaza sonucu olmuştur. Nasıl olduğunu anlayamadım? dedi.

İşaret dilini çeviren tercüman yardımıyla ifade veren A.Ö. ise ?Daha önceki verdiğim ifadeler doğrudur. Sanıktan şikayetçiyim? dedi. A.Ö. daha önceki ifadesinde N.S.'nin kendisine tecavüz ettiğini söylemişti.

Öte yandan A.Ö.'nün hamile olduğunun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra düşük yaptığı belirtildi. Mahkeme heyeti, N.S.'nin tutukluğunun devamına karar verip, eksikliklerin gidirilmesi için davayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber