Ergenekon'dan gözaltına alınan eski Adalet Bakanı yoğun bakımdan çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2010 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Ergenekon? soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Ünitesi'nden çıkarılarak, hastanede farklı bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye yatırılan ve Acil Servis Kroner Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alınan Oktay'ın, bugün öğle saatlerinde ilgili birimden çıkarıldığı ve farklı bir klinikte tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinde dün sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay'ın, Keçiören ve Beysukent'teki evleri ile Gaziosmanpaşa'daki bürosunda arama yapılmıştı.

Oktay daha sonra polis ekiplerince, sağlık kontrolü için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürülmüş, sağlık kontrolünün ardından, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber