Öğretmenleri intihar eden öğrenciler gözyaşlarına boğuldu - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Haziran 2010 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EDİRNE Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü 55 yaşındaki Mehmet Akman, bir kadının cep telefonuna gönderdiği mesaj ardından eşi ile tartıştı. Akman, gittiği ablasının evinde ?Beni affedin. Kimseye bir yanlışlık yapmadım. Ailemize leke sürecek birşey yapmadım? yazılı not bırakırken kalorifer borusuna bağladığı iple intihar etti.

Öğretmenlerinin cenazesini gören öğrenciler ise gözyaşlarını tutamadı. Birbirlerine sarılarak teselli etmeye çalışan bir çok öğrenci, Mehmet Akman'ın fotoğraflarına dokunarak gözyaşı döktü.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Kocasinan Mahallesi Hacıkuşlar Sitesi J Blok'taki 9 numaralı dairede meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası 30 yıllık öğretmen Mehmet Akman'ın cep telefonuna sabaha karşı adı açıklanmayan bir kadından mesaj geldi. Akman'ın eşi Semra Akman da bu mesajı görünce çift arasında tartışma çıktı. Tartışma ardından Mehmet Akman, ailesi ile yaşadığı Esentepe Mahallesi'ndeki evinden çıktı ve İstanbul'da olan ablası Şaziment Büker'in Hacıkuşlar Sitesi'ndeki boş evine gitti. Mehmet Akman, evin salonundaki kalorifer borusuna bağladığı iple intihar etti. Ailesi ise, Mehmet Akman'dan haber alamayınca ablası Şaziment Büker'i aradı. İstanbul'dan öğle saatlerinde Edirne'ye gelen Büker, eve girdiğinde kardeşinin cesedi ile karşılaştı.

İhbar üzerine gönderilen sağlık ekipleri ise Mehmet Akman'ın öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen Akman'ın kızı ve oğlu gözyaşlarına boğuldu. Polis ve savcının yaptığı inceleme ardından Akman'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber