İstanbul'da dolu sürprizi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2010 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da dolu sürprizi

Paylaş

Haberi Paylaş

Benim Sayfam

Delicious

Facebook

Google

MySpace

Twitter

E-posta

Friend Feed

İSTANBUL,(DHA)20 Haziran 2010

BU HABERİN DETAYI

Kuvvetli yağış uyarısı

SICAK ve bunaltıcı bir gün geçirilen İstanbul'da saat 17:30 'da başlayan sağnak yağmur trafiğin yoğunlaşmasına ,cadde ve sokakların sular altında kalmasına neden oldu.

Anadolu yakasında özellikle Pendik, Kartal ve çevresi aniden fırtına ve sağanak yağışın etkisine girdi. Denizde bir çok küçük teknenin ipleri koptu, ipleri kopan tekneler sürüklendi. Gök gürültülü sağanak yağış, Zeytinburnu, Bakırköy Bağcılar gibi ilçelerde etkili oldu.

Hava aniden karardı bazı semtlerde dolu yağışı gözlendi. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü'nden saat 17.30'da "kısa süreli acil" uyarı koduyla duyurulan tahminde, İstanbul boğazı ve çevresi, Anadolu yakası,Koaceli'nin Gebze ve Dilovası ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olmasının beklendiği bildirildi.


Tekirdağ ve İstanbul'un bazı ilçelerinde bugün saat 20.00'ye kadar kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan "Meteorolojik Uyarı"ya göre, Tekirdağ'ın merkez, Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri ile İstanbul'un Silivri ve Çatalca ilçelerinde bugün saat 20.00'ye kadar gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Vatandaşların ve ilgililerin ani sel, su baskını, yıldırım gibi olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber