Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2010 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 10.30'da Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerini divan salonunda kabul edecek. Kazakistan Meclis Başkanı Oral Muhamedjanov, saat 16.00'da TBMM Başkanı Şahin'i divan salonunda ziyaret edecek. Şahin, saat 17.00'de Oral Muhamedjanov ile birlikte Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in Gençlik Parkında yaptırılan heykelinin açılışına katılacak.

Saat 11.00'de toplanacak olan TBMM Genel Kurulunda, BDP'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmeler yapılacak. Genel Kurul, Karayolları Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı üzerindeki çalışmalarına da devam edecek.

TBMM KİT Komisyonu, saat 10.30 ve 14.00'te toplanarak, tasfiye halindeki Türkiye Emlak Bankası A.Ş. ile Marmara Teknokent A.Ş.'nin hesaplarını

denetleyecek.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, saat 11.30'da CHP Grup Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda, basınla sohbet toplantısı düzenleyecek.

TBMM Kayıp Çocukların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, saat 14.00'te toplanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber