Serinlemek için ırmağa giren polis memuru kayboldu - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Haziran 2010 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AİLESİYLE birlikte Antalya´nın Manavgat İlçesi´ne tatile gelen polis memuru 46 yaşındaki Ömer Faruk Arıkan, ilçeye yakın bir alanda piknik yaptıkları sırada serinlemek için girdiği ırmakta kayboldu.

Osmaniye´de görev yapan polis memuru Ömer Faruk Arıkan, ailesiyle ve yakınlarıyla birlikte Manavgat İlçesi´ne tatile geldi. Arıkan ve ailesi, bugün sabah ise Beşkonak Köyü ile Karabük Köyü´nü birbirine bağlayan köprünün yanındaki alanda piknik yapmaya geldi. Saat 13.00 sıralarında iki yakınıyla birlikte piknik alanındaki ırmağa giren Arıkan, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Bir süre ırmakta Arıkan´ı arayan ailesi ve yakınları, bulamayınca jandarmaya haber verdi. İlk olarak jandarma, ardından Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi´ne (UMKE) bağlı deniz polisleri olay yerine geldi. Arıkan´ın kaybolduğu bölgede yaklaşık 3.5 saat arama yapan deniz polisi sonuç alamayınca ırmağın 7- 8 kilometre güneyine kayarak aramayı sürdürdü.

Olayı duyan Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Enver Özkan ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş da olay yerine gelerek, arama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Polis memurunun aranmasına devam ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber