Cinnet getiren öğretmen apartman dairesini ateşe verdi - Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2010 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana bir öğretmen evini ateşe verdi. Öğretmen, yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerini de evine almadı.

Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde 15 katlı karanfil apartmanının 10 katında oturan ismi öğrenilemeyen bir öğretmen, evini ateşe verdi. Yangına müdahale etmeye gelen itfaiye ekiplerine zorluk çıkaran şahıs, evinin penceresinden ekiplerin üzerine cam, bardak gibi eşyalar attı. Kapıyı kilitleyen şahıs, yangını söndürmek isteyen itfaiyecileri içeri almadı.

Yaklaşık 40 dakika ekiplere direnen öğretmenin eşinin de evde bulunduğu tahmin ediliyor. Ev sahibini bir türlü ikna edemeyen ekipler, yangının sıçrama ihtimaline karşı üst kattaki bir aileyi yangın merdiveniyle tahliye etti. Olay yerine gelen öğretmenin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cinnet getiren öğretmen apartman dairesini ateşe verdi

Adana'da bir lise öğretmeni boşandığı karısıyla tartıştıktan sonra oturduğu apartman dairesini ateşe verdi. Cinnet getiren öğretmen, itfaiye ekiplerine tüp fırlatıp cam atarak kendini kurtarmasına izin vermedi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'ndeki 15 katlı Karanfil Apartmanı A Blok 10. katında yaşandı. İddialara göre, bir süre önce eşinden ayrılan 2 çocuk babası 45 yaşındaki edebiyat öğretmeni Zafer Erdem(45), evine gelen eşi Fadime ile tartıştı. Eşinin ayrılmasının ardından cinnet getiren Erdem, evini ateşe verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Evi ateşe veren öğretmen Erdem, itfaiyenin kendini kurtarmasına izin vermedi. Erdem, itfaiye ekiplerine tüp fırlatıp, bilgisayar kasası ve cam attı.

İtfaiye ekipleri, yanlarına polisleri de alarak bir üst katta mahsur kalan içlerinde bir bebeğin de bulunduğu aileyi merdivenli araç ile tahliye etti. Bu arada, Zafer Erdem'in bulunduğu kata polislerle birlikte çıkan itfaiye erleri kapıyı kırdı. Elinde balta bulunan Erdem'e polis biber gazı ile müdahale etti. Etkisiz hale getirilen Erdem'e zehirlenme olasılığına karşı oksijen verildi. Ambulansa konulan Zafer Erdem hastaneye kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar ise yaşanan olayı şaşkın gözlerle izledi. Erdem'in yakınlarından biri bu sırada fenalık geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber