Sağlık memuru, çalıştığı özel hastanenin önünde öldürüldü - Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2010 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de özel bir hastanede çalışan sağlık memuru Serkan Bingül (23), kaldığı lojmanın önünde tartışıp tokat attığı kişi tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü.

Acıbadem Tekin Sokak 29 Numara'daki hastane lojmanında kalan Serkan Bingül, iddialara göre, akşam saatlerinde 2 arkadaşı ile lojmanın önünde alkol almaya başladı. Saat 01.00 sıralarında içerisinde 3 ya da 4 kişinin bulunduğu plakası alınamayan bir otomobil, alkol alan 3 arkadaşın yanında durdu. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Kavga sırasında Serkan Bingül, karşı gruptaki bir kişiye tokat attı. Tokat attığı kişi de belindeki tabancayı çıkararak, Serkan Bingül'ün göğsüne tek el ateş etti. Saldırgan ve yanındakiler olaydan hemen sonra geldikleri otomobille kaçtı.

Bir görgü tanığının ifadesine göre, Serkan Bingül, vurulduğu anda hızlı adımlarla 20 metre yürüdükten sonra yere düştü. Arkadaşları tarafından olay yerine yaklaşık 250 metre mesafedeki, çalıştğı hastaneye kaldırılan Serkan Bingül, bütün müdahalelere rağmen kurtarılımadı. Doktorlar, Serkan Bingül'ün hastaneye geldiğinde nabzının atmadığını, yapılan kalp masajı ve uygulanan şok tedavisine rağmen hayata döndürülemediğini açıkladı.

Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Serkan Bingül'ü öldüren şahıs ile yanındakileri yakalamak için çalışma başlattı. İfadeleri için göz altına alınan Serkan Bingül'ün arkaşlarının ise saldırganları tanımadıklarını söyledikleri belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber