Üniversite 1. sınıf öğrencisi ağaca iple asılı halde bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2010 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Ercan Aydın (20), Eğitim Fakültesi'nin alt tarafındaki ormanlık alanda bir ağacın dalına iple asılı halde bulundu.

Ercan Aydın'ın cesedi, ormanlık alanda Fen Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Yasin Bakış tarafından bulundu. Bakış, prefabrik evine gitmek için ormanlık alandan geçerken cesedi bulduğunu belirterek, "Evime gidiyordum. Eve giderken cesetle karşılaştım. Yerden yaklaşık 30 santim yüksekteydi. Kendini iple ağaca asmış. Yüzünde morluklar vardı ve sinekler uçuşuyordu. 112 Acil ve 115 Polis İmdat'ı arayıp haber verdim." diye konuştu.

Aydın'ın, ilk belirlemelere göre 2 gün önce kendini iple ağaca astığı belirlendi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı olay yeri inceleme ekibinden bilgi aldı.

Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade ederek, ''Kampüsümüz içerisinde bulunan ormanlık alanda Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliği 1. sınıfta okuyan Ercan Aydın isminde bir öğrencimizi, kendini ağaca asarak intihar etmiş bir şekilde bulduk. Yetkililer, Aydın'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürecek.'' şeklinde konuştu.

Ercan Aydın'ın cesedi, Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber