Havalar nasıl olacaK? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Temmuz 2010 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, Kırklareli ile öğle saatlerinden sonra Edirne, Tekirdağ ve İstanbul'un Avrupa Yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, Yozgat çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gökgürültülü yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve Sinop çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzey ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber