Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Temmuz 2010 09:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile öğle saatlerinden sonra İç Ege, Göller Yöresi ve Eskişehir çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege ve Akdeniz'de batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu geçecek.

EGEAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı, iç kesimleri çok bulutlu öğle saatlerinden sonra İç Ege ile Muğla çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz parçalı ve çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur ile Antalya'nın Korkuteli ve Elmalı ilçeleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağnak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, kıyı kesimleri ile doğusu çok bulutlu, Rize ve Artvin ile öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğusu çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

19 Temmuz, Pazartesi

20 Temmuz, Salı

21 Temmuz, Çarşamba

22 Temmuz, Perşembe

23 Temmuz, Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber