70 avukatın toplantı yaptığı yerde yangın çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2010 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında çıkan yangında, binada toplantı yapan 70 avukat bir süre mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Borsa Caddesi'ndeki Kahramanmaraş Ticaret Borsasının depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Borsa personelinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Borsada çalışan personel binayı terk etti, ancak aynı binanın 4. katında istişare toplantısı yapan yaklaşık 70 avukat duman nedeniyle aşağıya inemedi.

Yoğun dumandan etkilenen avukatlar pencereye çıkarak yardım istedi. Binada yaklaşık yarım saat mahsur kalan avukatlar, yangının söndürülmesi ve dumanın çekilmesinin ardından binadan çıktı.

Avukat Serdar Veli Kuybu, toplantı için bir araya geldiklerini belirterek, ?Toplantımız henüz yeni başlamıştı. Bir anda kablo kokusu gelmeye başladı. Koridora çıkarak ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda duman altında kaldık. Aşağıya da inemedik. Gerçekten korktuk? dedi.

Avukat Yusuf Bülbül ise Ekim ayında yapılacak kongre için istişare toplantısı yaptıklarını ifade ederek, ?Duman altında kaldık. Arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum? dedi.

Bu arada Kahramanmaraş Baro Başkanı İsmail Kahveci de olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinden bilgi aldı, arkadaşlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber