20 Temmuz 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2010 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, iki günlük çalışma ziyareti için İstanbul'dan Mısır'ın başkenti Kahire'ye hareket edecek. (16.45)

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün katılacak. (10.00)

Başbakan Erdoğan, Meclis'te Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (16.00)

AK Parti, MHP ve BDP'nin Meclis Grup toplantılarında liderler gündemdeki konuları değerlendirilecek. (10.30 - 11.30 - 12.30)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Lalahan'da 'Boğa ve Test Merkezi, Gen Bankası ve Biyoteknoloji Ünitesi'nin açılışına katılacak. (18.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kore elektrik üretim şirketi Kepco'nun Başkan Yardımcısı Byun Jun-Yeon'u makamında kabul edecek. (13.30)

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş parti genel merkezinde Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu'yu kabul edecek. (15.00)

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan ayı nedeniyle uygulanacak pide fiyatları ve son ekmek fiyatlarıyla ilgili Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Ekiz Yağ ve Sabun Sanayi AŞ'nin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB)'nda işlem görmeye başlaması dolayısıyla gong töreni düzenlenecek. (09.45)

Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin, 2010'un ilk 6 ayı itibariyle Türkiye ekonomisi ve bankacılık sektörünü değerlendirecek. (10.30)

Bora Jet'in, Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan yapacağı uçak seferleri start alıyor. (10.00)

Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 36'ıncı yıldönümü düzenlenecek törenlerle kutlanacak. (10.30)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Barış ve Özgürlük Bayramı nedeniyle İzmir'de konsolosluk tarafından kutlama yapılacak. (10.00)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin terfi törenine katılacak. (11.00)

Altay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar ve Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret edecek. (14.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelecek. Erdem, STK temsilcilerine Anayasa referandumu'nda neden 'Evet' demeleri gerektiğini anlatacak.

Kabil'de düzenlenen uluslararası Afganistan konferansına, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılıyor.

Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin sağlık ve acil ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan Türk Kızılayı'nın yardım noktaları, Bulgaristan'da hizmete girdi.

KKTC Barış Harekâtı'nın 36.yıl dönümünde bir grup Rum, Washington'da Türkiye Büyükelçiliği önünde gösteri yapacak.

KKTC Barış Harekâtı'nın 36.yıl dönümü vesilesiyle, İngiltere'de yerleşik olan çok sayıda Kuzey Kıbrıslı dernek temsilcisi, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği'ne bir şükran ziyaretinde bulunacak. Büyükelçi Ünal Çeviköz KKTC'li heyeti kabul edecek.

İngiltere'de yapılan dünyanın en büyük havayolu fuarına çok sayıda şirket katıldı. Fuarda Easyjet, kül bulutunda kullanabileceği yeni uçak motorlarını tanıttı.

SPOR

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Pablo Pino ve yeniden anlaşmaya varılan Harry Kewell sağlık kontrolünden geçirilecek. (09.00)

Boks Federasyonu tarafından kategori düşürülerek yıldızlar statüsüne indirilen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, Ataköy'deki Ahmet Cömert Spor Salonu'nda başlayacak. (10.00)

Basketbol A Milli Takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıkları kamp çalışmaları için İtalya'ya gidecek. (14.30)

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeni sezon ikinci etap çalışmaları takip ediliyor.

Profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber