Müdüre 'taciz' dayağı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Temmuz 2010 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA Sanayi ve Ticaret Müdürü 51 yaşındaki Mahmut İ., makam odasında cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında şikayetçi olan kurum çalışanı 28 yaşındaki Nihal T.'nin eşi Fahrettin T. tarafından asansörde dövüldü.

Bursa Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü'nde çay ocağında görevli 28 yaşındaki Nihal T., geçen perşembe günü Müdür Mahmut İ.'nin, kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Makam ordasında kimsenin bulunmadığı sırada kendisini taciz eden Müdür Mahmut İ.'nin elinden kaçarak kurtulduğunu iddia eden Nihat T., savcılığa suç duyurusunda bulundu ve Bursa Valiliği'ne de şikayet dilekçesi verdi.

Çaycı Nihal T.'nin şikayeti üzerine hakkında soruşturma açılan Sanayi ve Ticaret Müdürü Mahmut İ. dün akşam saatlerinde Nihal T.'nin eşi Fahrettin T.'nin saldırısına uğradı. Fahrettin T., Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü binasının asansöründe Müdür Mahmut İ.'yi kıyasıya dövdü.

Aldığı darbelerle çeşitli yerlerinden yaralanan Mahmut İ., polise şikayette bulununca Fahrettin T. gözaltına alındı. Eşine cinsel tacizde bulunmakla suçladığı Mahmut İ. ile kavga ettiklerini söyleyen Fahrettin T., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Bursa Sanayi ve Ticaret Müdürü Mahmut İ. ise çay ocağında görevli Nihal T.'ye cinsel tacizde bulunmadığını, kendisinin yıpratılmak istenidğini ileri sürdü. Mahmut İ., "Bazı çalışanların rant kapısını kapattığım için hakkımda bu tür iddialar ortaya atıldı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber