Bakan Çelik ile emekli arasında maaş tartışması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2010 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Faruk Çelik ile bir emekli arasında emekli maaşının miktarı konusunda tartışma yaşandı.

Bakan Çelik, Bayburt Belediyesi çıkışında caddede insanlarla sohbet etti. Bu sırada işçi emeklisi Hasan Demiröz(57) Bakan Çelik'e emekli maaşlarında düzenleme yapılmasını isteyerek, maaşların düşüklüğüne tepki gösterdi. İşçi emeklisi Demiröz, Bakan Çelik'e "Bize üvey evlat gibi bakıyorsunuz. Hükümet emeklilere bakmıyor, geçinemiyoruz." dedi.

Bakan Çelik, vatandaşa, "Biz emeklilere bakıyoruz. 325 lira emekli maaşı alırken şimdi 700 liranın üzerinde maaş alıyorsunuz." cevabını verdi.

Bakan Çelik, ilk olarak Vali Kerem Al'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Al, Bakan Çelik'e ziyaretin anısına plaket verdi.

AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Bakan Çelik, basına kapalı olarak İl Başkanı Bünyamin Özbek ve parti yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Ardından Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret eden Çelik, daha sonra Bayburt Ulu Camisi'ni gezerek cami hakkında bilgi aldı.

Serhan Dikimevi'ni ziyaret Bakan Çelik'e ehramdan yapılmış kravat hediye edildi. Bayburt Konağı'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek referandum için konuşma yapan Bakan Çelik, Bayburtlular'dan anayasa değişikliğine evet demelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber