CHP'de yeni bir Yes-No skandalı yaşandı

Haber Giriş : 12 Ağustos 2010 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir radyo programına katılan CHP'li milletvekili telefonunu açık unutunca canlı yayında bir kumar partisinde olduğu ortaya çıktı

? CHP'de yaşanan yeni bir ?telefon kapatamama? olayı, bir başka skandalı da beraberinde getirdi. Yakın geçmişte CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Vakit Gazetesi muhabiri ile konuştuktan sonra telefonundaki ?No' tuşuna basmayı unutması ve ardından söylediği sözlerle patlak veren krizin benzeri önceki gün yaşandı.

TELEFONU AÇIK UNUTTU

Gazeteci Hadi Özışık'ın internet sitesinden aktardığı habere göre, Özışık ismini vermediği bir CHP'li vekil ile Best FM'deki programı çerçevesinde bir telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Radyodaki söyleşinin sonunda CHP'li vekil Özışık'la vedalaştı ancak Genel Sekreteri Önder Sav gibi telefonunu kapamayı unuttu. Açık kalan telefonda konuşma sesleri gelmeye devam edince skandal da ortaya çıkmış oldu.

KILIÇDAROĞLU İLE DALGA GEÇTİLER

Konuşmalardan bir kumar partisinde olduğu anlaşılan CHP'li vekil'in masasında lideri Kılıçdaroğlu ile de dalga geçiliyordu. İddiaya göre, CHP milletvekilinin telefonundan duyulan işte o cümleler; ?Kılıçdaroğlu garibim Konya'da 40 derece sıcağın altında ter dökerken, sen burada para kazanırken terliyorsun Allah'a revamı..?(kahkaha sesleri)

O VEKİL BAYRAM MERAL Mİ?

Hadi Özışık'ın isim vermeden aktardığı olayın kahramanı CHP'li vekilin Türk-İş eski Bayram Meral olduğu iddia ediliyor. İddiayı doğrulayan olay ise Özışık'ın bir gün önce programına Bayram Meral'i telefon konuğu yapması oldu. ? ANKARA star

Sen telefona bak ben kağıt sayayım

İnternete düşen diyalog şöyle;

-Bu telefona cevap vermem gerekiyor..

- Sen telefona bakarken ben kağıtları sayayım..

- Hayır, güvenmiyorum size.. Ben sayarım..

- Allah senin cezanı versin.. Ver de zaman kaybetmeyelim..

Telefon konuşmasından sonra...

-Benim el tamam. Alayım....

-Bakayım.. İyi bakın ben buna

güvenmiyorum..

-Koyun 500'ü ortaya, el tamam..

internethaber.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber