Mühendis olacaklardı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2010 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlhan ÇETİN

Çocukluk arkadaşı 5 üniversitelinin tatile geldikleri Ereğli'de içinde bulunduğu otomobil aşırı hız nedeniyle direğe çarpıp alev aldı. Mühendislik fakültelerinde okuyan 19 yaşındaki 3 genç yaşamlarını yitirdi, birinin durumu ağır, sürücü kurtuldu.

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde gezmeye çıkan 19 yaşındaki 5 üniversiteli arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp önce aydınlatma direğine, ardından da yol kenarındaki binanın duvarına çarptı. Emniyet kemeri takılı olan ve kazadan yara almadan kurtulan sürücü Murathan Özdemir kendi imkânlarıyla dışarıya çıkarken, arkada oturanlardan Oytun Yazıcıoğlu kaza sırasında dışarıya fırladı. Kubilay Yüksel ve Ersin Öztürk çevredekilerin yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Yunus Ertan ise araç içinde sıkıştı ve yanarak can verdi. Araçtan fırlayan Oytun Yazıcıoğlu olay yerinde, Kubilay Yüksel de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ersin Öztürk'ün durumunun da ağır olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri, otomobilden binaya da sıçrayan yangını yaklaşık yarım saatte söndürebildi.

2'si elektrik, 1'i maden

Tatilde geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Oytun Yazıcıoğlu'nun Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yunus Ertan'ın Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği, Kubilay Yüksel'in de Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde öğrenim gördüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber