'Evet' diyerek istifa eden başkanlar, Başbakan'ın mitinginde AK Parti'ye geçti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2010 20:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum'un Ortaköy, Dodurga, Düvenci, Başpınar belediye başkanları ile meclis üyeleri AK Parti'ye geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çorum mitinginde AK Parti'ye geçen isimlere parti rozeti taktı.

12 Eylül'de yapılacak referandumda 'hayır' cephesinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Demokrat Parti'den (DP) 'evet' diyerek istifa eden belediye başkanları ile meclis üyeleri AK Parti'ye geçti.

İstifa eden isimler için Başbakan Erdoğan'ın Çorum mitinginde AK Parti'ye katılım töreni düzenlendi. Mitingde ilk olarak Demokrat Parti'den istifa eden Dodurga ilçesi Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Mehmet Ali Erdoğan ile Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Çatar kürsüye çıktı. Başbakan Erdoğan, AK Parti'ye geçen isimlerle tek tek tokalaşarak parti rozetini taktı.

Daha sonra ise yine DP'den istifa eden Ortaköy Belediye Başkanı Ali Ergin ile Belediye Meclis üyeleri, Osmancık ilçesine bağlı Başpınar beldesinde MHP'den istifa eden Belediye Başkanı Cevdet Dağ ve Belediye Meclis üyeleri ile Düvenci Belde Belediye Başkanı Arif Aksoy'a Erdoğan tarafından parti rozeti takıldı.

Başbakan Erdoğan, tek tek tokalaştığı belediye başkanları ve meclis üyeleriyle el ele tutuşarak birlik fotoğrafı verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber